За нас

Стоянов Геймс ЕООД  е фирма ориентирана главно към игрите с карти Yu-Gi-Oh TCG, Pokemon TCG и Flesh and Blood TCG . Стараем се да ви предложим добри цени на исканите от вас продукти. Работим с дистрибутори от цял свят и България. В магазина ни ще намерите голямо разнообразие от TRADING CARD GAMES продукти и аксесоари за тези игри. Също и мърчандайз на Хари Потър, Покемон и Междузвездни войни. Нашият персонал е на линия да ви помогне с каквото може. Да ви даде информация за даден продукт или насоки за дадената игра. В магазина има демонстрационна зала, в която можете да седнете и да поиграете с приятели. Постоянно следим пазара в световен мащаб и зареждаме доста стари продукти на играта. Работим и с предварителни заявки за всеки продукт, който предлагаме. ( в меню ПРЕОРДЪР можете да следите продуктите за предварителна поръчка ) 

Провеждаме официални турнири по  Yu-Gi-Oh TCG  и Flesh and Blood TCG , също така организираме турнири и по Pokemon TCG ( турнирната програма ще се качва на сайта всеки месец ) 

 

Информация за клиент, който търси даден продукт и как можем да му помогнем, за да се сдобие с него 

При нас можете да заявите поръчка за даден продукт ( по-долу изброяваме какви продукти можем да осигурим ) и ние ще проверим дали можем да ви го осигурим и ще се свържем с вас.

След като ви потвърдим,че можем да осигурим дадения продукт заплащате капаро 30% от стойността на продукта по банков път или на място в нашия физически магазин. И ние закупуваме за Вас дадения продукт. 

 

Продуктите :

- настолни игри ( било то на английски или на български език )

- колекционерски фигурки 

- аксесоари за игри 

- Funko POP фигурки 

- Манга ( книги ) 

- плюшени играчки

- играчки на MARVEL 

- Harry Potter, The Lord of the Rings, Star Wars , Walt Disney стоки ( раници, шапки ,дрехи, училищни пособия и много други)