STAR WARS The Mandalorian Baby Yoda със звуци и движения 25 см.

  • Производител: Hasbro
  • Кат. номер:SG230

Той може да изглежда като „Бебе Йода“, но това очарователно създание се казва Детето – и сега можете да станете негов защитник с тази аниматронна играчка от Междузвездни войни. Докосването на горната част на главата на The Child Animatronic Edition активира над 25 комбинации от звук и движение, включително щастливи и развълнувани звуци, кикот, бърборене и други, докато главата на фигурата се движи нагоре и надолу, ушите се движат напред-назад и очите се отварят и близо.

Включва: фигурка и мандалориански медальон.

- Докоснете горната част на главата на фигурката на The Child, за да активирате звуковите ефекти, вдъхновени от The Mandalorian, включително щастливи и развълнувани, кикот и дрънкане, уморени и спящи, и звуци за ефекти на сила
- Включва моторизирани движения, включително глава, която се движи нагоре и надолу, уши, които се движат напред-назад, очи, които се отварят и затварят и др.
- Феновете ще обичат да потупват главата на The Child Animatronic Edition 3 пъти за активиране на Силата, при което аниматронната играчка ще вдигне ръката си, ще затвори очи и ще въздъхне, сякаш използва Силата
- Преструването, че канализира Силата, отнема много енергия и изисква много почивка. Поставете играчката The Child и то ще затвори очите си и ще подремне "принудително"

Включени батерии (2x AAA)