Yu-Gi-Oh TCG Battles of Legend: Crystal Revenge бустер кутия (24 бустера)

  • Производител: Konami
Battles of Legend: Crystal Revenge e изцяло фойл сет.Представя нови, никога досега пускани карти от Yu-Gi-Oh! анимационните серии, вариращи от оригиналния сериал до Yu-Gi-Oh! Vrains!
 
Усъвършенстваните кристални животни от Yu-Gi-Oh! GX правят своя дългоочакван дебют! Тези зловещи форми на Crystal Beasts идват с усъвършенствани версии на оригиналните им сили, като Advanced Crystal Beast Topaz Tiger, който увеличава ATK на ВСИЧКИ ваши Crystal Beasts – и също така намалява ATK на чудовищата на вашия противник! Оригиналните карти „Crystal Beast“ и свързаните с тях карти също работят с Advanced Crystal Beasts, така че можете да подсилите своя Structure Deck: Legend of the Crystal Beasts още повече!
 
Дуелистите, които изградиха тесте с рицаря на Жокера от Кралския двор и 3-те мускетари с лицеви карти, най-накрая ще могат да включат Royal Straight Slasher на Юги от финала на арката на Големия шампионат в своята стратегия! 3 Musketeers of Face Cards е една от наличните стратегии в новия формат за организирана игра Rivalry of Warlords, така че дуелистите, които се интересуват да научат основите на тестето преди пускането на нови карти, трябва да се поинтересуват за този тип събитие в местния си OTS или в YCS събитие.
 
Преминавайки от оригиналната серия чак до Yu-Gi-Oh! VRAINS, Дуелистите също ще могат да изградят още една от колодите, задвижвани от Ignis! Този път това е тестето на Earth Ignis, стратегия, изградена върху EARTH Cyberse Link Monsters, които се свързват заедно в непроницаема стена.
 
В допълнение към широк спектър от страхотни нови карти, Battles of Legend: Crystal Revenge ще даде на дуелистите още един шанс да придобият и избрани по-стари карти.
 
Всеки бустер има 4 Ultra Rares и 1 Secret Rare.
 
Всяка бустер кутия има 24 бустера.

Оригинален продукт - запечатана бустер кутия.

 
213,60 лв. 130,00 лв.