Pokemon Настолна Игра - Лабиринт

  • Производител: Ravensburger
  • Кат. номер:SG355
Някои от най-известните Покемони се крият в този луд лабиринт. С популярните Pokémon като Pikachu, Bulbasaur, Charmander и Squirtle, играчите трябва да се движат по пътищата толкова умело в тази проста стратегическа игра, че да могат да събират други Pokémon-и.
 
В края на деня, ако хванете най-много покемони в тази настолна игра, печелите! Бъдете първите, които ще намерят всичките си герои, като преместите стените на лабиринта, за да създадете чист път. Играчите се редуват да търсят героите си в Лабиринта, като внимателно се движат през постоянно променящия се лабиринт. Картите с герои се разделят между играчите, без да се разкриват на другите играчи. Картите на лабиринта се поставят на случаен принцип върху дъската за игра и първият играч използва допълнителната карта, за да започне да мести първата стена. От вас зависи стратегически да преместите стените, за да можете да съберете своите покемони, докато блокирате пътя за другите играчи. Тази игра е пълна с магически и пристрастяващи семейни забавления.
 
Този артикул включва:
  • 1x игрална дъска
  • 34x карти лабиринт
  • 24x карти съкровища
  • 4x фигури за игра
  • 1x набор от инструкции
 
Тази игра е подходяща за 2-4 играчи. Подходящо за възраст над 7 години. Ravensburger са един от най-големите производители на настолни игри, с милиони продадени игри по целия свят. Нашите семейни игри са идеални подаръци за момчета и страхотни подаръци за момичета. Голяма стойност за преиграване - навигирането през постоянно променящия се лабиринт на лабиринта е различно всеки път, когато играете, което означава, че може да се играе отново и отново. Те са страхотен подарък за рожден ден или разбиващ коледен подарък.
80,00 лв. 68,00 лв.