Yu-Gi-Oh! Колекционерска Фигурка Blue-Eyes White Dragon Silver Edition 35 cm

  • Производител: First 4 Figures
  • Кат. номер:SG333
First 4 Figures с гордост представят най-новата си колекционерска PVC статуя, Blue-Eyes White Dragon! Това е първата статуя, пусната в изцяло новия Yu-Gi-Oh! PVC гама.
 
„Този ​​легендарен дракон е мощен двигател на разрушението. На практика непобедим, много малко са се изправяли срещу това страхотно създание и са живели, за да разкажат историята.“ - Цитат от Yu-Gi-Oh! - Търговска карта Blue-Eyes White Dragon
 
Концепцията на статуята е вдъхновена от сцената в анимето, където следва битка между фараона Атем и жреца Сето, обладан от неговия зъл баща, жреца Ехнаден. Обсебеният Сето призовава Blue-Eyes White Dragon от каменната плоча, в която се съдържа, за да атакува фараона и въпреки че Blue-Eyes White Dragon успява да унищожи Тъмния магьосник на фараона, фараонът Атем остава невредим като духа на първоначалния собственик на Blue-Eyes White Dragon, Кисара, успява да изгони Ехнаден от тялото на Сето и предава на Сето силата на Blue-Eyes White Dragon. Шарките отстрани на основата напомнят за времето на Древен Египет, когато се е състояла битката.
 
  • Материал: ABS/PVC
  • Височина: 35 x 56 x 33 cm
  • Фигурката е запечатана и опакована в илюстрована кутия.

 

First 4 Figures