Yu-Gi-Oh! TCG Cyberstorm Access Бустер кутия (24 бустера)

  • Производител: Konami
       Влезте в Data Storm и хванете невероятни нови чудовища, заклинания и капани в Cyberstorm Access, следващото Yu-Gi-Oh! бустер издание планирано за пролетта на 2023 г.!
 
 
         Cyberstorm Access разполага с огромно количество мощни нови чудовища за вашето допълнително тесте, оглавено от чисто нова еволюция на Link-6 на Firewall Dragon! Този гигант с 3500 ATK ви награждава за комбинирането на класически тактики за призоваване на Cyberse Link с тактики за призоваване Ritual, Fusion, Synchro и Xyz. Подкрепете го с най-новото чудовище „Code Talker“ за опустошителен един-два удара!
 
  
       Междувременно пътуването на Visas Starfrost продължава към един странен нов свят! Изпитайте мощна нова стратегия за Synchro Summoning, докато разкривате мистериите в най-новата глава на тази история. Погледнете към звездите и ще намерите чисто нови карти за „tellarknights“, първата тема Xyz Monster на Yu-Gi-Oh! Епоха ARC-V. И като говорим за ARC-V, феновете на Gong Strong и неговия Superheavy Samurai стил на Dueling са за удоволствие с няколко чисто нови карти, които да им позволят да стоят здрави в лицето на трудностите!
 
     Ще намерите и нови карти за стратегии от скорошни комплекти като Amazing Defenders и Photon Hypernova:
 
  • Осиновете ново чудовище „Purrely“!
  • Подсилете вашата казарма „Rescue-ACE“!
  • Запознайте се с нов танцьор „Mikanko”!
  • Стани и язди! Състезанието Gold Pride започна хаотично и разрушително във Photon Hypernova и действието продължава, докато нов ездач тръгва в атака!
  • И още!

 

The Cyberstorm Access бустер изданието има  100 нови карти: 

50 Commons 
26 Super Rares 
14 Ultra Rare 
10 Secret Rares 

 

Всеки Cyberstorm Access Бустер има по 9 карти на случаен принцип. 
Всяка бустер кутия има по 24 бустера. 
237,60 лв. 168,00 лв.