PRE-ORDER: Yu-Gi-Oh! TCG Duelist Nexus Бустер кутия (24 бустера)

  • Производител: Konami
Пренесете своите стратегии за Synchro Summoning в изцяло нова вселена от скорост с нови карти, вдъхновени от Yu-Gi-Oh! 5D's, включително могъщия Crimson Dragon от аниме поредицата, сега оживя като истинско Синхронно чудовище! Уверете се, че сте взели Assault Synchron от Battles of Legend: Monstrous Revenge, за да можете да започнете тази високоскоростна стратегия!
 
Горещите летни рицари се завръщат! Три години след като се появиха за първи път в Rise of the Duelist, епичната сага на огнените Infernoble Knights продължава в Duelist Nexus! Избършете праха от вашия Infernoble Knight Emperor Charles и вашите заклинания за оборудване, тъй като ще ви трябват, за да призовете чисто ново 3000 ATK Link-1 Link Monster, което може да намали ефектите на заклинание/капан на опонента ви до пепел!
 
Не само средновековната история оживява в Duelist Nexus! Естествената история отвръща на удара с нови карти с динозаври, включително нов тип Гренозаври, плюс еволзаври, които могат да се превърнат в могъщ еволзар от ранг 6! Ще намерите и нови карти за тестета, въведени в Cyberstorm Access като „Nemleria“, както и няколко страхотни изненади, които просто ще трябва да изчакате, за да видите!
 
Duelist Nexus също така включва чисто нова тема за световната премиера и представя Quarter Century Secret Rares за първи път в основните бустери! 25 карти ще бъдат налични като Quarter Century Secret Rares, за да представят 25 години от Yu-Gi-Oh! игра на карти!
 

The Duelist Nexus бустер изданието има 100 нови карти: 

50 Commons 
26 Super Rares 
14 Ultra Rare 
10 Secret Rares 

 

Всеки Duelist Nexus Бустер има по 9 карти на случаен принцип. 
Всяка бустер кутия има по 24 бустера. 

 

ВНИМАНИЕ: Продуктът в момента е за предварителна поръчка, ще влезе в продажба на 27 Юли 2023г.

237,60 лв. 168,00 лв.