PRE-ORDER: Yu-Gi-Oh TCG Legendary Duelists: Soulburning Volcano бустер кутия ( 36 бустера)

  • Производител: Konami
Пламъците на битката горят ярко в Legendary Duelists: Soulburning Volcano! Увеличете топлината, докато опонентът ви не издържи повече с три стратегии, вдъхновени от огнените дуелисти от пантеона на Yu-Gi-Oh! аниме сериала!
 
 
Salamangreat се завръща с нови карти, вдъхновени от Soulburner от Yu-Gi-Oh! VRAINS! Salamangreat е една от най-популярните стратегии на турнирно ниво през последното десетилетие, способна да нанесе светкавично 8000 щети. Неговият уникален геймплей за „прераждане“ кара вашите чудовища да придобият нова сила, ако ги използвате, за да призовете второ свое копие. Така че се заредете с допълнителни копия на вашите любими "Salamangreat" Extra Deck чудовища!
 
 
Аксел Броуди беше включен герой в Speed ​​Duel GX: Duel Academy Box, а сега неговата стратегия Volcanic отново попада в светлината на прожекторите. Вземете чисто нови „Volcanic“ карти, които ще ви помогнат да изгорите точките живот на опонента си, без дори да се налага да се биете! Все още можете да използвате класическия Volcanic Doomfire или можете да нанесете щети на опонента си всеки път, когато той специално призовава с новия Император на всички „Volcanic“ чудовища!
 
 
Звънецът все още не е ударил, така че се върнете на ринга с нови боксьори Battlin'! Стратегията на барийския император Алито от Yu-Gi-Oh! ZEXAL се съсредоточи върху издържането на удари, докато нанасяше тежки контра удари на опонентите си, а тези нови карти „Battlin' Boxer“ продължават там, където той спря. Дори ще можете да добавяте „Counter“ Counter Traps направо от тестето си в ръката си! Всяко тесте, което използва FIRE Warriors и може да събере 2 чудовища от ниво 4, може да отприщи мощно ново Xyz чудовище „Battlin' Boxer“, което може да добави всеки FIRE Warrior от вашето тесте към ръката ви! Нещо, което си струва да обмислите за всички фенове на картите „Infernoble Knight“ от Duelist Nexus!
 

Всяка бустер кутия има 36 бустерa.

Оригинален продукт - запечатана бустер кутия.

Всеки бустер има по 5 карти на случаен принцип.

Цената е за един бустер пакет.

 

162,00 лв. 129,60 лв.