Pokemon Интерактивна Плюшена Играчка - Charmander

  • Производител: Jazwares

Charmander е малък покемон от огнен тип, наподобяващ гущер. Той е весел и приятелски настроен към другите, но благодарение на силата и способностите си, той превъзхожда битките. Настроението и здравословното му състояние лесно се разпознават по размера и цвета на пламъка в края на опашката му. Charmander е идеалният спътник за начинаещи треньори, за да ги въведе в удивителния свят на Pokémon!

 

Плюшен талисман с изображение на Charmander е изработен с голямо внимание към най-малките детайли. Покемонът има мека, лъскава, оранжева козина с ярко жълт корем. Характерен елемент е опашката, завършваща с пламък. Charmander ще развесели всяко мъниче със забавни взаимодействия. Талисманът издава звуци и има осветени лице и опашка. 

 

Този мек и пухкав плюшен Charmander не е просто страхотна играчка за гушкане. Той е висок около 25 см и има повече от 20 уникални интерактивни функции, използващи светлина и звук. Натиснете лапата му, за да видите и чуете невероятни светлинни и звукови ефекти!

 

С прост и забавен дизайн и интерактивни функции, този емблематичен Pokémon е идеалният спътник за всичките ви приключения! А реалистичните, внимателно изработени бродирани детайли правят Charmander задължително допълнение към вашия отбор Pokémon.

 

Характеристика:

  • Натиснете лапата на Charmander, за да изпробвате функциите за светлина и звук! 
  • Осветете лицето и опашката! 
  • Над 20 реакции, които можете да откриете, докато играете! 
  • Трябва да ги хванете всички! 
  • Официален продукт от поредицата Pokémon.