PRE-ORDER: Yu-Gi-Oh ! TCG Wild Survivors Бустер кутия (24 бустера)

  • Производител: Konami

Подгответе се за битка това лято с Yu-Gi-Oh! TCG Wild Survivors! Този бустер сет  от 60 карти носи три нови завладяващи стратегии, които могат да доминират във вашите дуели! Всяка тема има уникален стил на игра, който да откриете – намерете тази, която ви подхожда най-добре! Ето само извадка от това, което има в менюто:

  • Гигантски динозаври, които са се развили, за да използват различни видове техники за призоваване! Wild Survivors представя нови чудовища динозаври за вашето допълнително тесте, включително Fusion, Synchro и Xyz Monster! Независимо дали зареждате съществуващото си тесте с динозаври или искате да създадете такова за първи път, ще можете да намерите картите, от които се нуждаете в Wild Survivors!
  • Стратегия за ритуално призоваване, която ще въведе опонента ви в изцяло нов свят на чудовищна кухня! Сгответе чудовищата на опонента си и им сервирайте пълноценно ястие, което отвръща на удара. След като ритуално призовете първото си чудовище и специалното условие е изпълнено, то може да се отдаде на почит заедно с 1 от чудовищата на опонента ви, за да призове следващото в менюто!
  • Бойци, които се бият със специални атаки, задвижвани от атрибути! Повече информация ще бъде налична, когато излизането на Wild Survivors наближи.

 

The Wild Survivors бустер изданието има 60 карти:
10 Ultra Rares
15 Super Rares
35 Rares

15 карти от изданието ще бъдат налични и на Collector’s Rares

 

Всеки бустер има 7 карти на случаен принцип:
1 фойл карта на бустер
6 Rare карти на бустер

 

 Всеки Wild Survivors бустер има по 7 карти на случаен принцип. 
 Всяка бустер кутия има 24 бустера. 

 

 

ВНИМАНИЕ: Продуктът в момента е за предварителна поръчка, ще влезе в продажба на 1 Юни 2023г.

 

 

 

237,60 лв. 168,00 лв.