PRE-ORDER: Yu-Gi-Oh! TCG Age of Overlord Бустер

  • Производител: Konami
Нова епоха изгрява тази есен с Age of Overlord, най-новият основен бустер за Yu-Gi-Oh TCG. Можете да откриете древните тайни на чисто нови теми, да отключите неизползвания потенциал на теми от миналото, насърчени от нови карти, или дори да се сдобиете с много търсена Quarter Century Secret Rare! Age of Overlord има по нещо за всеки! Ето само няколко неща, които можете да очаквате с нетърпение:
 
Supreme King Z-ARC дебютира в Maximum Crisis и се завръща с отмъщение в Age of Overlord. Сега с чисто нова форма, това чудовище Dragon/Fusion/Pendulum позволява на Supreme King Z-ARC да се издигне до ниво, което досега не е смятано за възможно! Има и нови "Supreme King" Pendulum Monsters, включително едно от които може да добави всяка карта, която споменава "Supreme King Z-ARC" от тестето ви към ръката ви. Следете за разнообразие от нови карти за заклинания и капани, които може да добави към ръката ви!
 
Visas Starfrost развълнува вселената още от времето на Dimension Force и сега е в ход втората фаза на това преминаващо през планетата приключение! Age of Overlord има много нови карти, които работят с Visas Starfrost, като ново чудовище Tuner от ниво 4, чудовище Pendulum с край на хода и синхронизирано чудовище „Mannadium“ от ниво 6, които можете да използвате с вашите карти „Mannadium“ от Cyberstorm Access и Duelist Nexus.
 
Върнете се в древното минало с нова, но позната тема, вдъхновена от Horus! Тези нови чудовища са на практика безсмъртни и могат да бъдат специално извикани от гробището по време на всеки ваш ход, стига да са изпълнени правилните условия. Опонентът ви няма да посмее да ги удари с ефекти на картите, тъй като те просто ще се върнат на полето и ще направят ситуацията още по-лоша!
Подобно на Duelist Nexus, Age of Overlord също ще включва 25 Quarter Century Secret Rares, за да представи 25 години от Yu-Gi-Oh! TCG!
 

The Age of Overlord бустер изданието има 100 нови карти: 

10 Secret Rares
14 Ultra Rares
26 Super Rares
49 Commons
(24 от тези карти ще се падат и на Quarter Century Secret Rares
и има 1 специална карта, която ще бъде само на Quarter Century Secret Rare!)

 

Всеки Age of Overlord Бустер има по 9 карти на случаен принцип. 
Всяка бустер кутия има по 24 бустера. 
Оригинален продукт - запечатана бустер кутия.

 

 

ВНИМАНИЕ: Продуктът в момента е за предварителна поръчка, ще влезе в продажба на 18 Октомври 2023г.

ВНИМАНИЕ: При покупката на Бустер кутия , ще получите подарък 2 LOST ART PROMO КАРТИ от наличните ни.